Castiga o bratara inteligenta Xiaomi MiBand

Romanii sunt pasionati de orice fel de gadget, mai ales de cele inteligente. Xiaomi MiBand este o bratara inteligenta si foarte utila pentru pasionatii de sport. O veste buna este ca Digipedia ofera o astfel de bratara pentru unul dintre cititorii sai.

Xiaomi este o companie chinezeasca care si-a facut numele cunoscut datorita telefoanelor pe care acestia le-au lansat. Succesul a fost atat de mare incat aceasta companie a inceput sa produca si alte dispozitive inteligente. Unul dintre ele este si Xiaomi MiBand care este o bratara inteligenta, special creata pentru pasionatii de sport. Insa nu este limitata doar pentru a inregistra numarul de pasi sau distanta parcursa pe jos sau cu bicicleta. Bratara are si cateva functionalitati destul de interesante pe care le puteti citi accesand acest link.

Vestea buna este ca avem si un concurs cu aceasta bratara. Regulile sunt destul de simple si doua la numar pe care le voi scrie mai jos. La acest concurs poate participa oricine, insa am aprecia daca v-ati abona si la newsletter-ul nostru.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga acest premiu?

- In primul rand trebuie sa lasi un comentariu prin care sa ne spui “De ce ai purta aceasta bratara?”. Trebuie sa va reamintesc ca avem si un review pe Digipedia cu Xiaomi MiBand.  
- Share la articol pe facebook pentru a afla cat mai multi prieteni de acest concurs. 
- Succes!

Sursa: digipedia.ro | Tragere la sorti | Expira:11 octombrie • Participa Aici •