Castiga gadgetul Vodafone Chipolo

Daca ai obiceiul sa uiti unde ti-ai lasat cheile sau portofelul, atunci Vodafone Chipolo este gadgetul care te poate ajuta sa le gasesti imediat. De asemenea, functioneaza si in sens invers, adica poti scutura micul device si telefonul tau va emite cateva sunete care sa te ajute sa-l reperezi la fel de repede.

Se conecteaza prin intermediul bluetooth cu telefonul mobil si poate fi atasat portofelului, cheilor sau oricarui alt obiect pe care stii ca ai obiceiul sa-l ratacesti. De asemenea, softul din telefon pastreaza si coordonatele GPS unde a avut loc ultima sincronizare cu micul device Chipolo, astfel ca, in cazul in care ai iesit la alergat si ai pierdut cheile de la casa, ai toate sansele sa le gasesti destul de usor, avand coordonatele GPS unde a avut loc ultima oara sincronizarea cu telefonul mobil.

Aplicatia cu care functioneaza acest mic device o gasesti pe Google Play sau pe App Store. De asemenea, primesti si o baterie de rezerva odata cu acest produs.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga acest premiu? 

- Sa lasi un comentariu, in care sa ne spui care este obiectul pe care ai obiceiul sa-l ratacesti sau pierzi cel mai des si care sunt metodele de a-l regasi.
- Sa dai share la acest articol pe facebook, pentru a se putea alatura concursului nostru si prietenii tai.

Sursa: digipedia.ro | Tragere la sorti | Expira: 25 octombrie • Participa Aici •