Castiga un pachet de 5 carti de la CLB

O fi începutul acesta de toamnă blând cu noi, dar tot toamnă rămâne :). Nu ne pare rău după vară tocmai pentru că și acum călătorim, ne bucurăm de întâlnirile și ieșirile cu cei dragi, citim oricând și oriunde. Și avem ce citi! Editurile au început să-și etaleze atuurile din colecția toamnă-iarnă, delicii literare pe care abia așteptăm să le degustăm. Iar librăriile își scot la înaintare vedetele, cărțile, și ne îmbie, astfel, să le trecem pragul.

Compania de Librării București (CLB), rețeaua bucureșteană de librării, se poate lăuda cu cele mai noi volume așezate în rafturi și la vitrine. Pentru a vă convinge, nu trebuie decât să intrați într-unul dintre cele 46 de librării răspândite prin toată capitala.

CLB împlinește, anul acesta, 65 de ani de existență – am și discutat, despre istoria lanțului de librării, cu doamna Marieta Seba, directoarea CLB, în urmă cu câteva luni. De aceea, dar și pentru că vrem să vă împrospătăm biblioteca, ne-am gândit, împreună cu prietenii de la Compania de Librării București, să vă dăruim un pachet de 5 cărți noi.

Cum câștigați pachetul de 5 cărți de la CLB?

Pentru a intra în tragerea la sorți pentru pachetul de cărți oferit de CLB trebuie să ne spuneți, într-un comentariu, câți ani aniversează Compania de Librării București în 2015.

Sursa: bookaholic.ro | Tragere la sorti | Expira:25 septembrie • Participa Aici •