Castiga un pachet de 3 carti oferit de Editura Herald

După cum probabil știi deja din articolul nostru „Cum te însănătoșești prin lectura cărților potrivite”, Editura Herald a lansat a şaptea ediţie a campaniei „Te aşteptăm în librărie” cu un îndemn tare fain: „Citeşte sănătos! Terapie prin lectură intensivă”. Astfel, de pe 1 august până pe 1 noiembrie, ești invitat să intri în librărie și să descoperi cum îți poți menține constant tonusul intelectual, cerând sfatul unui librar.

Cu această ocazie, ne-am gândit că ar fi foarte potrivit dacă și noi te-am invita la un al doilea concurs (vezi primul concurs aici), prin care îți punem la dispoziție tot trei cărți ale Editurii Herald. De data aceasta, te provocăm să ne povestești cum te-ai apucat tu de citit! Noi ți-am spus poveștile noastre aici, despre cine, cum, când ne-a pus pentru prima oară o carte în mână sau ne-a convins de frumusețea lecturii. Acum e rândul tău! Știm că toți aveți cel puțin o întâmplare sau un „mentor” care v-a îndreptat spre lectură. Sau poate că ai fost de mic foarte curios și te-ai apucat singur să răsfoiești cărți cu poze și desene, chiar înainte de a învăța literele. Oricum ar fi, vrem să-ți citim povestea!

Spune-ne într-un comentariu la articol povestea ta despre cum ai început să citești. 

Povestea cea mai interesantă și inspiratoare va fi aleasă câștigătoarea pachetului de trei cărți oferit de Editura Herald.

Sursa: hyperliteratura.ro | Tragere la sorti | Expira:4 octombrie • Participa Aici •