Castiga o tableta Viva C701

Viva C701 este o tableta accesibila ce ruleaza sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop, are un procesor Quad Core si 1GB RAM, pentru acces rapid si fluiditate in utilizare si display de 7”, cu rezolutie de 1024x600 px, pentru vizualizarea fisierelor preferate. Cantarind mai putin de 300 de grame, este usor de transportat, pentru ca tu sa poti fi oricand conectat la tot ceea ce conteaza pentru tine.

Participarea la concurs nu este in nici un fel conditionata de cumpararea unui produs. Inscrierea la concurs se poate face prin intermediul paginii de Facebook, urmand toti pasii din aplicatia de concurs. Participantii care introduc adrese invalide de email vor fi descalificati. Pentru evitarea inscrierilor automate se accepta o singura inscriere de pe o adresa de IP. Castigatorul premiului va fi desemnat la data de 21 septembrie 2015. 

Nu se admite mai mult de o inregistrare pentru acelasi concurent. Adresa de email reprezinta datele de identificare ale castigatorului.

Daca un participant nu respecta toti pasii inscrierea sa va fi anulata. Premiul nu poate fi schimbat si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani. Inregistrarile care incalca regulile prezentate vor fi anulate.

Sursa: facebook.com | Tragere la sorti | Expira:20 septembrie • Participa Aici •