Castiga cartea Descendentii, Insula pierdutilor

Va invitam sa participati la concursul suntmamica.ro din aceasta saptamana, unde puteti castiga una dintre cele trei carti Disney 'Descendentii: Insula pierdutilor'.

Descendentii este cel mai nou film Disney si a avut premiera in 19 septembrie. El urmareste intamplarile prin care trec 4 adolescenti. Este vorba despre unii speciali, intrucat ei sunt copiii celor mai mari raufacatori din filmele Disney. 

Cu douăzeci de ani în urmă, toţi răufăcătorii au fost alungaţi din regatul Auradonului, pe Insula Celor Pierduţi, un loc întunecat şi înfricoşător, de unde nimeni nu mai poate pleca. Lipsiţi de puterile lor magice, ticăloşii trăiesc acum complet izolaţi şi uitaţi de lume. Dar în Fortăreaţa Interzisă stă ascuns Ochiul Dragonului: cheia spre adevăratul întuneric şi singura speranţă de scăpare a ticăloșilor. Doar cel mai isteț, cel mai rău şi cel mai viclean dintre tâlhari îl va putea găsi. Oare cine va fi acela?

Detalii concurs: Ca sa intri in posesia unei carti trebuie sa fii abonata la newsletterul suntmamica.ro.

Important: Te rugam sa lasi si un comentariu in pagina in care sa spui ca iti doresti o carte, astfel incat acestea sa ajunga la cine vrea sa se bucure de ea.

Sursa: suntmamica.ro | Tragere la sorti | Expira:26 septembrie • Participa Aici •