Castiga 4 plinuri de carburant pe zi

De Luni pana Vineri, se vor desfasura 4 (patru) sesiuni de Concurs/zi, la orele 09.00, 12.00, 15.00, 18.00. Sesiunea de Concurs aferenta fiecarui interval orar aici mentionat dureaza 5 (cinci) minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului, dupa cum se detaliaza mai jos.

Persoana care prezinta emisiunea „Pro FM” radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de Concurs, va da semnalul de incepere a Concursului”. Din acest moment, Participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872, numar cu tarif normal (respectiv 0.062 Euro, TVA inclus), cu textul „Ascult ProFM”. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS. Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de Concurs, respectiv in cele 5 (cinci) minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa (denumite in continuare „SMS-uri Valabile”).

Persoana care prezinta emisiunea „Pro FM” la momentul inchiderii Sesiunii de concurs, va contacta telefonic Participantul expeditor al SMS-ului Valabil cu numarul 100. In cazul in care, intr-o Sesiune de concurs, nu se strang 100 de SMS-uri Valabile, va fi contactat telefonic Participantul expeditor al ultimului SMS Valabil primit.

Sursa: profm.ro | Tragere la sorti | Expira:17 noiembrie • Participa Aici •