Castiga seturi de îngrijire Herbalife Skin

Nu ştiu voi cum faceţi, dar eu de la o vreme am început să fiu mai selectivă cu produsele de îngrijire atunci când plec în vacanţă. Înainte călătoream foarte mult cu maşina, iar spaţiul nu reprezenta deloc o problemă, însă acum, de când avionul a devenit principalul mijloc de transport, m-am văzut nevoită să restrâng rândurile.

Din acest motiv, am început să acord mai multă atenţie mostrelor. Dar acelor mostre ceva mai mari, care îmi permit să folosesc produsul mai multe zile, pentru a-mi da seama dacă îmi place (sau nu) cu adevărat. Astfel, împuşc doi iepuri dintr-o lovitură: testez produsele noi apărute (lucru care, fie vorba între noi, nu prea îl fac în mod obişnuit) şi am suficient spaţiu în bagaj pentru ele!

De ce v-am povestit toate astea? Pentru că cei de la Herbalife Skin au o surpriză pentru voi!
Puteţi câştiga unul din cele 10 seturi de îngrijire pentru 7 zile, ce conţin:

Mini Lotiune de curatare cu efect calmant pe baza de Aloe - 50 ml 
Mini Crema hidratanta pentru stralucire zilnica - 15 ml 
Mini crema regeneratoare de noapte - 15 ml 
2 x Pliculet gel tonifiant pentru ochi - 2 ml 
2 x Pliculet crema hidranta pentru ochi - 2 ml 

Ce trebuie să faceţi?

- Like paginii Kind of Ira
- Share acestui articol
- Lăsaţi-mi un comentariu prin care să-mi povestiţi despre îngrijirea tenului în vacanţă (urmaţi aceiaşi paşi ca în restul anului, luaţi cu voi toate produsele, sau doar o parte? etc)

Important: îmi doresc să ofer personal aceste premii, aşa că acest concurs este destinat doar persoanelor din Bucureşti sau celor care pot ajunge în Bucureşti în următoarea perioadă.

Sursa: kindofira.com | Tragere la sorti | Expira:N/A • Participa Aici •