Castiga un laptop Toshiba Satellite Click Mini

Vară, soare, plajă, mare. Munte, drumeții, răcoare. Londra, Roma, Paris, București, terasă, cafea, limonadă. Ia spune, te afli în mișcare întreaga zi, călătorești sau ești în vacanță? Sigur ai înțeles care este cuvântul cheie aici. Vorbim despre portabilitate. Iar TheTrends și Toshiba s-au gândit că ai nevoie de un laptop Satellite Click Mini pe care să îl iei cu tine peste tot. 

Ultra-ușor și modular, acest detașabil compact 2 în 1 laptop și tabletă de 22.6 cm (8.9”) cântărește mai puțin de 1 kg. Ideal pentru portabilitate, se transformă dintr-un laptop complet funcțional în tabletă, cu un singur click. 

Ce ai de făcut pentru a câștiga minunăția asta mică? Este simplu: tu postezi pe pagina noastră de Facebook (la postarea CONCURS) o fotografie în care să ne arăți/demonstrezi momentele în care ai avea nevoie de un laptop mic, ușor și portabil alături de tag-urile #30anideinovatiiro, #toshiba și #thetrends, iar noi vom extrage câștigătorul cu ajutorul random.org! Nu te grăbi. Ai destul timp. Concursul se va încheia luni – 10 august, iar norocosul îl vom afla o zi mai târziu.

Sursa: thetrends.ro | Tragere la sorti | Expira:10 august • Participa Aici •