Castiga saptamanal un sejur la mare pentru tine si 3 prieteni

Mecanismul campaniei:

Fiecare participant care a cumparat de minim 50 RON/bon de la oricare din magazinele din centrul comercial Electroputere Parc in perioada campaniei va merge la unul din cei 2 promoteri personalizati cu Campania pozitionati la una din intrarile in centrul comercial si se va inscre la tombola. Promoterul va semna fiecare bon inscris pentru a nu putea fi refolosit. Formularul de inscriere va contine nr si data bon, numele magazinului de unde a fost primit, nume participant, numar de telefon precum si semnatura participantului. Fiecare participant va primi un numar de ordine format din 4 cifre (ex 0001, 0002 etc).

In zilele de 10,17,24 si 31 in prezenta cate unui reprezentant Electroputere Parc si PinPoint Concept se va face extragerea numarului de ordine castigator.

Participantii care vor lasa promoterul sa lipeasca stickerului campaniei “I like Electroputere Parc” pe masina personala vor avea de 3 ori mai multe sanse de castig (vor primi 3 numere de ordine pentru fiecare bon de peste 50 RON participant).

Sursa: electroputeremall.ro | Tragere la sorti | Expira:31 iulie • Participa Aici •