Castiga produse Lenor Super Concentrate + 1 weekend la Silver Mountain Resort & Spa in Poiana Brasov

Noul Lenor în formula Super Concentrate oferă hainelor tale prospețime și parfum pe tot parcursul zilei, chiar și dupa 12 ore de purtare. 
Pentru ca tu să ai o vară relaxată și plină de prospețime, Lenor îți oferă șansa de a câștiga una dintre cele 10 sticle de Lenor Super Concentrate sau un city break la spa. Află mai multe despre noul Lenor si despre cum poți câștiga unul dintre premii. 

Noua formulă Super Concentrate folosește tehnologia inovatoare FRESHLOCK pentru a-ți oferi o nouă experiență senzorială: prospețime și un parfum mai bogat chiar și după 12 ore de purtare. Tehnologia FRESHLOCK înseamnă microcapsule de parfum cu un înveliș special care permite eliberarea treptată a parfumului. În timpul spălării, microcapsulele de parfum sunt plasate în fibra hainelor, apoi, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare, mângâiere, microcapsulele se sparg și eliberează parfum proaspăt.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Participa la concurs utilizatorii care au postat un comentariu in pagina concursului.

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira:16 iulie • Participa Aici •