Castiga o excursie cu autocarul pe ruta Bucuresti – litoralul Marii Negre si retur

Știi că te-ai distrat la maxim atunci când nu le poți povesti părinților tot ce ai făcut. Aha, exact! Ce se întâmplă în KISS BUS rămâne in SUMMERKISS BUS!

Kiss FM și BestJobs repun în circulație primul club pe roți din România care te ține într-o petrecere de 24 de ore. Da, ai auzit bine! 

Urmărește începând din 6 iulie pagina de Facebook Kiss FM și câștigă bilete pentru tine și gașca ta de prieteni la concursurile desfășurate de duminică până joi! La mare poți să ajungi cu avionul, cu mașina, cu Nașu’... sau în SUMMERKISS BUS împreună cu artiștii tăi preferați. În fiecare sâmbătă te așteaptă următorul program de party: Dimineața: plecăm din București cu SUMMERKISS BUS din fața sediului Kiss FM împreună cu cei mai tari artiști români care vor cânta tot drumul pentru tine. Pe drum: avem warm-up cu MC Cristi Nitzu, apoi cântăm și petrecem de să ne știe toată autostrada Soarelui

Pe litoral: dacă ai cântat anul trecut ”mă întorc la tine iar și iar, mare albastră”, acum îi arăți că te-ai ținut de promisiune. Cât e ziua de lungă stai la plajă și te răcorești în mare!

Sursa: kissfm.ro | Tragere la sorti | Expira:14 august • Participa Aici •