Castiga 3 tinute marca Miss Mignon

Lumea Design-ului Vestimentar este una plina de culoare, creativitate, idei inovatoare si rezultate inedite. Este un univers al celor optimisti, ce cred in propria capacitate, sunt originali si doresc sa isi puna in valoare abilitatile. Nu oricine poate deveni designer. Cheia succesului se afla in pregatirea temeinica si in transpunerea in practica, a informatiilor teoretice furnizate si impletirea cu pasiunea pentru sfera creativa.

Astfel, Atelierele ILBAH Junior cred in puterea juniorilor de a crea design de calitate si ii provoaca pe copii sa ia contact cu acest domeniu, punandu-le la dispozitie Cursul de Design Vestimentar, ce este unul cu adevarat deosebit. Este un alt fel de a petrece timpul liber in folosul pasiunilor si dezvoltarii lor. Sunt folosite metode interactive de predare, iar tehnicile sunt bazate pe joc. In aceasta maniera, juniorii descopera istoria modei, afla cum se imbina corect culorile si texturile, deseneaza crochiuri si siluete si primesc informatii pretioase despre asortarea hainelor si a accesoriilor. Dar asta nu este tot, Atelierele ILBAH Junior in parteneriat cu Miss Mignon au pregatit concursul ,,Junior Designer Race”, destinat copiilor dornici sa isi demonstreze calitatile de designer si priceperea unui stilist. Cele mai iscusite manute si cele mai originale combinatii, vor fi premiate! Suna tentant, nu-i asa?

Premiile oferite:

Premiul 1: Rochita Azurra by Miss Mignon
Premiul 2: Compleu Vintage Chic by Miss Mignon
Premiul 3: Rochita Summer Lace by Miss Mignon
Premiul de Popularitate: un loc la Cursul de Design Vestimentar din cadrul Atelierele ILBAH Junior.

Pasii pentru a intra in concurs: De pe pagina www.rochitefetemissmignon.wordpress.com, copiii isi vor alege piese vestimentare cu care vor forma doua tinute complete, ce ii caracterizeaza cel mai bine. Juniorii vor ilustra separat, prin desen, tinutele alese impreuna cu accesorii pe care ei le considera potivite. Dupa desenarea celor doua tinute, acestea vor fi trimise sub forma de poza (in format JPG, nu mai mari de 5 MB), prin intermediul formularului de mai jos, completand toate datele necesare (nume tutore, nume copil).

Sursa: ateliereleilbah-junior.ro | Jurizare | Expira:16 septembrie • Participa Aici •