Castiga zilnic o vacanta in Grecia

De Luni pana Vineri, se vor desfasura, in intervalul 09:00 – 18:00, 4 (patru) sesiuni de concurs, la orele: 9.00 (noua), 12.00 (doisprezece), 15.00 (cincisprezece) si 18.00 (optsprezece), numite in comunicare „orele norocoase” si o sesiune de premiere, in cadrul emisiunii matinale ProFM de a doua zi dimineata, sau luni dimineata, dupa ziua de vineri.

Sesiunea de concurs aferenta fiecarui interval orar aici mentionat si sesiunea de premiere dureaza 5 (cinci) minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului. Persoana care prezinta emisiunea „Pro FM” radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de concurs, va da semnalul de incepere a concursului. Din acest moment, participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872, numar cu tarif normal (respectiv 0.062 Euro, TVA inclus), cu textul „Ascult ProFM”. Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de concurs, respectiv in cele 5 (cinci) minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa (denumite in continuare „SMS-uri Valabile”).

La fiecare sesiune de concurs, SMS-ul cu numarul 100 (o suta) va intra in finala de a doua zi dimineata, din cadrul emisiunii matinale ProFM. La momentul inchiderii sesiunilor de concurs, persoanele care prezinta emisiunea „Pro FM” vor contacta expeditorul SMS-ului cu nr 100 (o suta). Acesta va fi anuntat ca va participa la sesiunea de premiere de a doua zi dimineata, din cadrul emisiunii matinale ProFM. Daca expeditorul SMS-ului cu numarul 100 nu raspunde la telefon, acesta va fi descalificat si va fi ales urmatorul SMS valabil primit.

Sursa: profm.ro | Tragere la sorti | Expira:31 iulie • Participa Aici •