Castiga un weekend la Vila Camelia din Sinaia

Weekendul acesta am fost la Vila Camelia sa vedem, pe pielea noastra, cat de child friendly e hotelul. Ne-a placut ideea ca e construit de acelasi arhitect care a proiectat si Pelesul, insa ne-am intrebat cum se impaca asta cu zbenguiala celor mici. 

Cum sunt camerele

Noi am stat intr-unul din cele doua apartamente disponibile la Vila Camelia. De cand suntem patru, optam pentru varianta asta si pentru a avea mai mult spatiu de desfasurare, dar si din cauza programelor usor diferite de somn ale celor mici.

Am avut la dispozitie doua dormitoare cu pat matrimonial, o baie accesibila din ambele dormitoare si un living micut cu canapea, minibar, masa si televizor. Ana a testat, pe rand, ambele paturi si-a concluzionat ca sunt la fel de moi si bune pentru topait. Noi am pus ochii pe dusul cu hidromasaj si muzica. Sa-mi incep ziua, sub dus, fredonand muzica preferata e o fantezie veche si rar mi-e dat sa gasesc surprize dintr-astea-n baie.

Spuneti-ne, completand formularul de concurs, care credeti ca sunt cele mai importante 5 facilitati ale unui hotel child friendly si puteti castiga un weekend la Vila Camelia (doua nopti, cu mic dejun inclus, intr-o camera dubla). Perioada se stabileste de comun acord, in functie de disponibilitate. Aveti timp pana lunea viitoare, pe 22 iunie, iar marti anuntam castigatorul ales prin tragere la sorti. Mult succes!

Sursa: minicalatorii.ro | Tragere la sorti | Expira:22 iunie • Participa Aici •