Castiga un voucher in valoare de 500 lei pe site-ul Fashion Days

Oare ce sa purtam in vara aceasta? Eu m-am hotarat! Iata sase tendinte pe care le-am ales pentru perioada calda a anului si care s-ar putea sa te inspire si pe tine. Pot fi cu fiecare tinuta aleasa un alt tip de femeie, dar sa ma simt eu insami de fiecare data. Si asta, in functie de starea pe care o am in ziua respectiva – delicata, cu o tinuta romantic lace, sau sauvage daca aleg trendul urban jungle. Si daca este vara sa fie culori deschise!

Ador rochitele de bumbac si bluzele din in care se asorteaza foarte bine cu o piele frumos bronzata. Vara aceasta nu o sa-mi lipseasca din garderoba nici tricourile sau rochitele cu dungi marinaresti. Eu mi-am ales produsele preferate de pe www.fashiondays.ro , iar rezultatul il poti vedea aici. M-am regasit in produsele selectate si cred ca pot fi o buna sursa de inspiratie si pentru tine daca iti doresti outfit-uri cool, relaxate, dar “sofisticate” in acelasi timp!

Mai mult decat atat, poti sa te bucuri si tu de un voucher in valoare de 500 lei cu care poti face cumparaturi pe site-ul Fashion Days, daca lasi la comentarii link-ul cu outifit-ul preferat din cele recomandate de mine. Sunt curioasa ce anume iti place! Tragerea la sorti va fi peste fix o saptamana! Bafta!

Sursa: lauracosoi.ro | Tragere la sorti | Expira:18 iunie • Participa Aici •