Castiga un smartphone Siswoo Cooper I7

Dacă obișnuiți să analizați ofertele magazinelor online din China, cel mai probabil ați auzit deja de smartphone-uri semnate de producători precum Xiaomi, Meizu, Zopo, Cubot, ș.a.m.d. În ultimii ani am observat o evoluție importantă pe acest segment, producătorii din China lansând dispozitive din ce în ce mai echilibrate, la prețuri din ce în ce mai mici. Până nu demult B brand-urile precum cele amintite mai sus nu aveau o reputație prea grozavă – terminalele erau de o calitate îndoielnică, garanția era practic inexistentă, iar optimizarea software lăsa de dorit. Odată cu dezvoltarea SoC-urilor mobile low cost și a interesului manifestat de consumatori din întreaga lume, companiile mici și-au concentrat eforturile în a lansa terminale mobile foarte performante la prețuri accesibile chiar și pentru piețele în curs de dezvoltare.

 Siswoo este un nou dezvoltator de terminale mobile care momentan are în portofoliu doar câteva modele, Siswoo Cooper I7 fiind modelul reprezentativ pentru gama de mijloc. Pentru cei 160 $ plătiți primiți un smartphone Android cu ecran HD de 5 inci, procesor MediaTek Octa-Core MT6752 pe 64 de biți, 2 GB de memorie RAM, conectivitate 4G LTE și 16 GB de memorie internă. În funcție de magazin și de metoda de livrare aleasă, la acest preț se poate adăuga și TVA-ul de 24 %. Chiar și așa, Siswoo Cooper I7 rămâne o investiție foarte bună. Dacă răsfoim puțin ofertele magazinelor de la noi, constatăm că nu prea există telefoane inteligente sub pragul de 1000 RON care să dispună de specificații cel puțin la fel de bune. Nici măcar producătorii authtoni nu pot concura cu Siswoo Cooper I7 în ceea ce privește raportul calitate/preț.

 La CooliCool îl găsiți la un preț de 160 $ (~630 RON). Dacă decideți să-l comandați de la magazinul chinez CooliCool, plata se va efectua într-un mediu complet securizat utilizând cardul sau platforma de plăți PayPal. Livrarea este gratuită dacă alegeți unul dintre serviciile economy post și poate să dureze până la 3-4 săptămâni până ce coletul va putea fi ridicat de la oficiul poștal local. Dacă optați pentru livrarea prin DHL, vă puteți aștepta la costuri de livrare de până la 50 $ + TVA și taxe vamale în momentul în care coletul ajunge în țară.

  Concurs 

Cu sprijinul celor de la CooliCool, în perioada 08.06.2015-22.06.2015 voi organiza un concurs prin care voi acorda prin tragere la sorți un smartphone Siswoo Cooper I7.

  Iată ce trebuie să faceți pentru a avea șansa de a câștiga un smartphone Siswoo Cooper I7:

 - Accesați site-ul CooliCool și alegeți un produs din secțiunea smartphones pe care îl considerați foarte bun din punct de vedere al raportului calitate/preț. Menționați produsul și argumentați alegerea în zona de comentarii de pe această pagină. Asigurați-vă că ați introdus corect numele și adresa de e-mail!;
- Apreciați pagina de Facebook AndroidGeek.ro;
- Distribuiți acest articol pe Facebook și păstrați-l publicat în mod public până pe data de 22.06.2015.

Sursa: androidgeek.ro | Tragere la sorti | Expira:22 iunie • Participa Aici •