Castiga 5 Activatoare Antirid Gerovital H3 Derma+

Activatorul Antirid Gerovital H3 Derma+ este un dispozitiv electric revolutionar, conceput de expertii Gerovital in parteneriat cu specialisti din domeniul sanatatii, folosind o tehnologie avansata in prevenirea si reducerea ridurilor. Acesta actioneaza direct asupra tenului tau, asigurand un masaj eficient pentru imbunatatirea circulatiei, curatarea porilor si patrunderea in profunzime in piele a ingredientelor active din creme. In plus, este portabil si are o functionalitate simpla, ceea ce inseamnă ca-l poti lua cu tine oriunde si poate fi folosit cu usurinta de oricine.

Activatorul Antirid Gerovital H3 Derma+ face partea din gama de dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+, formata din produse destinate ingrijirii speciale a pielii și parului. Acestea au in componenta ingrediente hipoalergenice, ce pot ajuta la tratarea sau la accelerarea procesului de vindecare a diferitelor afectiuni ale pielii si nu contin parabeni si coloranti. Sunt testate dermatologic si poarta emblema Pharmaceutical Concept.

Kudika.ro si Farmec te invita la un nou concurs! 

Spune-ne pe Forumul Kudika.ro care produs din gama Gerovital H3 Derma+ crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine si de ce si poti deveni castigatoarea unuia dintre cele 5 Activatoare Antirid Gerovital H3 Derma+ oferite de Farmec.


Sursa: kudika.ro | Tragere la sorti | Expira:12 iunie • Participa Aici •