Castiga un ZUper telefon Lenovo VIBE Z2 Pro

Ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa intre pe pagina oficiala Facebook Lenovo Romania si sa retina (sa isi noteze) atuul LENOVO VIBE Z2PRO corespunzator zilei de concurs. La semnalul realizatorilor Morning ZU ascultatorii sunt invitati sa trimita prin SMS la 1815 atuul corespunzator zilei in care se desfasoara concursul.

Persoana care trimite al 100-lea SMS (primit dupa startul concursului) cu atuul corespunzator zilei de concurs castiga un voucher de discount in valoare de 200 ron valabil la achizitia oricarui Smartphone sau tablet Lenovo din reteau de magazine Flanco, plus un loc pe lista de tragere la sorti a castigatorului telefonului LENOVO VIBE Z2 PRO.

In cazul in care se primesc mai putin de 100 de SMS-uri care sa contina atuul corespunzator zilei de concurs (dupa startul concursului), este considerata castigatoare persoana care a trimis SMS-ul cu numarul de ordine cel mai apropiat de 100. In ziua de vineri, respectiv in zilele de 15 si 22 mai, suplimentar, se vat rage la sorti castigatorul unuia dintre cele doua telefoane Lenovo Vibe Z2 Pro.

Sursa: radiozu.ro | Tragere la sorti | Expira:22 mai • Participa Aici •