Castiga o pompa de san model Spectra S2

Cand am nascut, eram singura in gasca mea de prietene si colege de facultate care aveam copil. Le spusesem inca din anul I ca eu voi face repede un copil si, desi nu am facut-o pe cat de repede ma laudam, totusi m-am tinut de cuvant si am fost prima. Intre timp, mai multe prietene din generatia mea au hotarat sa faca acest pas si fie sunt acum insarcinate, fie au nascut recent, iar asta ma bucura foarte tare. Un copil este cel mai mare motiv de fericire, iar cele care sunteti mame deja stiti foarte bine la ce ma refer.

Una dintre aceste prietene – proaspat mamica – este actrita si are o fetita de cateva luni, pe care o alapteaza acum cu succes, dupa ceva „incercari”. Lucrurile s-au reglat atat de bine, incat poate sa si joace din cand in cand cate un spectacol, sotul sau bunica fetitei dandu-i la nevoie bebelinei laptic muls si depozitat la frigider din timp. Imi marturiseste ca este dependenta de pompa de san, care a ajutat-o din primul moment foarte mult. La inceput pentru stimulare, iar acum pentru mentinerea lactatiei si pentru a face aceste „provizii”. Are un model de pompa nou pe piata din Romania, pe care eu nu l-am incercat cand eram in aceasta etapa cu Vlad, dar pe care ea mi l-a laudat foarte mult. Este vorba de o pompa de san de la Spectra, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri de pompe de san din Statele Unite ale Americii si Australia.

Cel mai mult ii place ca aceasta pompa are multe nivele de reglaj si ii permite sa isi ajusteze puterea de extragere a laptelui astfel incat sa nu o doara. Mai mult, faptul ca este dubla o ajuta sa economiseasca mult timp. Asadar, cand mi s-a propus organizarea unui concurs pe blog impreuna cu Spectra, am putut spune ca sunt deja in tema cu acest subiect, avand in vedere ca prietena mea foloseste in fiecare zi aceasta pompa. In plus, sunt convinsa ca multe dintre voi ar fi foarte fericite sa castige o pompa de san model Spectra S2. 

Daca va doriri sa participati la concurs (fie ca sunteti mamici care aveti nevoie de aceasta pompa, fie ca sunteti o ruda sau o prietena apropiata a unei mame sau viitoare mame care stiti ca ar avea nevoie de un astfel de produs) trebuie sa imi raspundeti printr-un comentariu la intrebarea „Ce va atrage cel mai mult la modelul Spectra S2?”.Pentru a raspunde la aceasta intrebare, va sfatuiesc sa accesati site-ul www.spectrababy.ro, unde veti gasi toate informatiile legate de acest model.

Sursa: danarogoz.one.ro | Tragere la sorti | Expira:31 mai • Participa Aici •