Castiga invitatii duble la finala Cupei Ligii de pe Arena Nationala

Steaua și Pandurii Târgu Jiu se vor duela pe data de 20 mai în Finala Cupei Ligii României, la București, pe „Arena Națională”. 

Implicaţi direct în lupta pentru titlu, „roș-albaștrii” evoluează în acest sezon și în finalele Cupei Ligii și în cea a României. De cealaltă parte, Pandurii lui Edi Iordănescu nu au scăpat de emoțiile eșalonului secund. Pentru finala de la București, gorjenii nu pot miza pe serviciile lui Mihai Pintilii, după ce a suferit o accidentare gravă în meciul de campionat cu „U” Cluj (scor 0-1), și, astfel, jucătorul Pandurilor va rata confruntarea cu fosta sa echipă.

Oficialii LPF au pregătit un spectacol grandios pentru ultimul act al Cupei Ligii, în care vor oferi un show pirotehnic, care nu s-a mai organizat vreodată pe un stadion de fotbal din România. Așadar, pe 20 mai, Steaua și Pandurii Târgu Jiu se vor bate pentru trofeul Cupei Ligii, pe „Arena Națională”, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.

Ce trebuie să faci să participi la concursul EVZ?

Au mai rămas 6 zile până la finala Cupei Ligii. Răspunde la întrebarea

Pe cine a eliminat Steaua în semifinalele Cupei Ligii?


până luni, 18 mai, la ora 14:00, pentru a câștiga o invitație dublă la meciul Steaua-Pandurii Târgu Jiu de pe Arena Națională, din data de 20 mai.

Sursa: evz.ro | Tragere la sorti | Expira:18 mai • Participa Aici •