Castiga pila cu cristale de diamant si un voucher de 500 lei

Participa la concurs si poti castiga un voucher in valoare de 500 de lei de la IL PASSO si seturi de ingrijire a picioarelor de la Scholl.

Picioarele ne poarta prin viata in fiecare zi. Daca nu sunt ingrijite cum trebuie, pielea sensibila de pe picioare se deterioreaza si devine o tinta usoara pentru bacterii. Posibile consecinte pot fi infectiile sau micozele, de aceea pielea uscata, exfoliata si bataturile trebuie indepartate in mod frecvent. Scholl vine in ajutorul nostru cu o pila electronica de ultima generatie, cu cristale de diamant, ce indeparteaza pielea in exces, chiar si in locurile cele mai mici si inaccesibile.

Iti doresti aceasta pila minune, dar si alte produse de ingrijire a picioarelor de la Scholl?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de concurs cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea: “Care sunt etapele Scholl de ingrijire a picioarelor?” si intri automat in extragerea la sorti pentru unul dintre premii. Poti castiga un voucher in valoare de 500 de lei de la IL PASSO + pila minune de la Scholl sau unul dintre cele 9 seturi Scholl de ingrijire a picioarelor.

Sursa: unica.ro | Tragere la sorti | Expira:8 mai • Participa Aici •