Castiga 20 de premii oferite de Ariel

Ariel aduce știința îngrijirii hainelor în magazinele Depot 96 în luna aprilie În perioada 9 – 22 aprilie, Ariel Pudră Lichidă este cadoul tău pentru cumpărături de minim 200 RON, în magazinele Depot 96, în plus, participând la concursul online, poți câștiga unul dintre cele 20 de premii oferite de Ariel.

Pentru prima dată, inovația Ariel Pudră Lichidă se află în același loc din care îți cumperi și hainele. Ariel și Depot 96 lansează un parteneriat prin care le oferă clientelor lanțului de magazine cel mai nou produs Ariel, însoțit de sfaturi pentru o mai bună îngrijire a materialelor.

În perioada 9 – 22 aprilie, pentru fiecare bon de cumpărături în valoare de cel puțin 200 RON, clientele Depot 96 vor primi noul Ariel Pudră Lichidă, care îmbină puterea de curățare a detergentului pudră cu beneficiile celui lichid.

Pentru a putea participa la concurs, trebuie sa ai cont pe www.eva.ro si sa completezi toate campurile din profil. Participi la concurs postand un comentariu in pagina concursului.

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira:30 aprilie • Participa Aici •