Castiga 1 Smart LED Samsung Curbat + 8 iPhone 5S

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

- Participantul se va inscrie la Promotie exclusiv prin transmiterea a unuia sau mai multor Coduri promotionale de pe Bonurile fiscale in oricare dintre modalitatile si cu respectarea conditiilor solicitate
- Participantul va folosi pentru inscriere un numar de telefon mobil valid, apartinand oricareia dintre retelele de telefonie mobila Telekom, Orange sau Vodafone.
- Participantul va folosi pentru inscriere un cont de Facebook sau un nume real pentru realizarea contului pe platformele online unde se poate inscrie in promotie (websiteul campaniei si aplicatia de Facebook).
- Achizitioneaza in cadrul unei tranzactii comerciale unul dintre Produse Participante in Promotie: Meniu 5 Hot Wings, Meniu Dublu Crispy, Meniu Dublu Booster.

Participantii vor trimite Codurile promotionale in oricare dintre urmatoarele trei modalitati:

- Prin expedierea, in perioada 16 martie 2015 - 06 mai 2015, unui SMS la 1750 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom) continand codul promotional de pe Bonul fiscal.
- Online, prin completarea unui formular de creare cont disponibil la accesarea website-ului www.kfc.ro.

Sursa: kfc.ro | Tragere la sorti | Expira:6 mai • Participa Aici •