Castiga volumul „Ramai la Masa?”

Iata ca a trecut un an si trebuie sa-i “tai motul” sau sa-i “rup turta” volumului „Ramai la Masa?” Anul trecut pe 5 martie, dupa mai bine de 8 luni de munca la primul meu jurnal culinar, am facut lansarea oficiala a volumului “Ramai la masa?” scos impreuna cu editura Curtea Veche.

M-am bucurat de incurajarile celor dragi pe tot parcursul acestui proiect si evident ca fara ei nu s-ar fi concretizat. As vrea sa le multumesc pentru sustinere si pentru faptul ca au crezut in mine. Ei bine, nu doar ei au crezut in mine, ci si miile de oameni care au epuizat, destul de repede, primul tiraj cumparand cartea si gatind astfel preparatele propuse de mine. Le multumesc cu drag tuturor!

Cum a trecut un an, ma gandesc deja la al doilea volum, pe care intentionez sa-l lansez in toamna. Si daca tot sarbatoresc “ziua” cartii, m-am hotarat ca „Ramai la masa?” sa nu primeasca daruri, ci sa fie daruita. Asadar, “Ramai la masa?” poate ajunge pe masa din bucataria ta daca-mi lasi la comentarii raspunsul la intrebarea “Ce ai vrea sa gasesti in urmatoarea carte?”. Cartile vor fi personalizate si fiecare va fi insotita de o manusa semnata cu “Ramai la masa?”. Asadar dau startul concursului si astfel, lucram impreuna la ideea unei noi carti! De-abia astept! Succes!!!

Sursa: lauracosoi.ro | Tragere la sorti | Expira:19 martie • Participa Aici •