Castiga un smartwatch KM0420 + doua perechi de casti KM660EB

Ai un cont de Instagram?

Atunci te aşteptăm să te înscrii în concursul nostru despre frumuseţile patriei. Ai ocazia să câştigi un smartwatch sau două perechi de căşti oferite de prietenii noştri de la Krüger & Matz.

Persoanele dornice să participe sunt invitate să posteze pe Instagram (cu tag către contul @Playboy_Romania şi hashtag-urile #PlayboyIubesteFrumusetilePatriei şi #KrugerMatz) o fotografie cu cel puţin o fată frumoasă realizată în România. Nu sunt acceptate montajele foto şi alte prelucrări evidente de imagine. Sunt acceptate şi chiar încurajate filtrele specifice ale reţelei Instagram.

Pe toată durata concursului, Playboy îşi rezervă dreptul de a prelua dintre fotografiile prezentate în concurs pentru a le promova pe site-ul playboy.ro sau pe pagina de Facebook a revistei Playboy. 

Cei trei câştigători vor fi aleşi de un juriu format din membrii redacţiei şi din partenerii de la Krüger & Matz. Criteriile de jurizare vor privi încadrarea în temă, calitatea fotografiei, adecvarea filtrelor Instagram utilizate. Vor fi atent monitorizate şi reacţiile celorlalţi utilizatori ai reţelei Instagram.

Sursa: playboy.ro | Jurizare | Expira:9 aprilie • Participa Aici •