Castiga un smartphone Xiaomi Redmi 2

Odata cu lansarea Redmi 1S, cei de la Xiaomi au stabilit noi standarde in ceea ce priveste piata dispozitivelor din gama de mijloc. Pentru prima data un dispozitiv mid-range oferea performante decente si o constructie solida, mentinand in acelasi timp si un pret de achizitie mai mult decat accesibil. Competitia pe o astfel de piata este intr-o continua expansiune, astfel ca producatorii sunt fortati sa actioneze, lansand dispozitive din ce in ce mai performante la preturi din ce in ce mai accesibile.

Noua solutie pe segmentul mid-range din partea producatorului chinez Xiaomi se numeste Redmi 2 si integreaza un ecran HD de 4.7″, procesor Qualcomm Snapdragon 410 Quad Core pe 64 de biti, 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie interna, conectivitate 4G LTE si o camera foto de 8 MP. 

Cu sprijinul celor de la Banggood, in perioada 25.03.2015-05.04.2015 voi organiza un concurs prin care voi acorda prin tragere la sorti un smartphone Xiaomi Redmi 2.

Iata ce trebuia sa faceti pentru a avea sansa de a castiga un smartphone Xiaomi Redmi 2 FDD-LTE:

- Accesati pagina Banggood si alegeti un produs din sectiunea smartphones pe care il considerati foarte bun din punct de vedere al raportului calitate/pret. Mentionati produsul si argumentati alegerea in zona de comentarii de pe pagina;
- Apreciati pagina oficiala de Facebook AndroidGeek.ro;
- Distribuiti acest articol pe Facebook.

Sursa: androidgeek.ro | Tragere la sorti | Expira:5 aprilie • Participa Aici •