Castiga trei premii Cellusculpt by Dr.Brandt

Celulita este una dintre problemele cu care se confrunta aproape toate femeile iar inlaturarea ei reprezinta una dintre principalele dorinte ale noastre, cu atat mai mult in apropierea sezonului estival. 

Cellusculpt by Dr.Brandt, pe care il gasesti exclusiv in magazinele Sephora, ofera cel mai eficient mod de remodelare, fermitate, catifelare si indepartare a surplusului de grasime din zonele afectate de celulita. 

Pentru reducerea aspectului de portocala a pielii, Dr. Brandt a inventat “Cellusculpt body shaper & cellulite smoothing cream”, un produs extraordinar, inspirat de revolutionarul Coolsculpting de la Zeltiq.

Aplicatorul circular pentru masaj, format din 5 sfere metalice, contribuie la optimizarea rezultatelor si sporeste eficienta produsului, vei simti un efect racoros si hidratant iar senzatia de oboseala a picioarelor este inlaturata, datorita stimularii circulatiei. Cellusculpt body shaper & cellulite smoothing cream topeste grasimea, ofera pileii fermitate si se aplica pe pielea curata prin masarea circulara si liniara.

Sursa: elle.ro | Tragere la sorti | Expira:6 aprilie • Participa Aici •