Castiga produse din noua colectie TeX Baby

Multa lume ma intreaba “Cu ce ar trebui sa te imbraci ca mama tanara?” Pai hai sa luam in calcul urmatoarele:

-Tinutele sa fie lejere, ca sa te poti plimba cat mai mult cu bebe prin parc
-Lejere – lejere, dar in acelasi timp sa nu comenteze colegele de banca ca ai iesit afara “in pijama” sau ca ai aruncat in graba pe tine cele mai “de casa” haine. Cu alte cuvinte, sa fie lejere, dar si funky, cu stil, cu personalitate, tinute care sa te faca sa te simti INCA in pas cu tendintele modei, dar fara prea mare efort
-Tinutele alese sa fie tineresti, caci cele “de doamna” mai pot astepta pana la revenirea la birou sau pana la primul botez…
-Sa nu coste o avere, caci si asa ai multe cheltuieli odata cu venirea pe lume a unui copil

Acum va invit si pe voi sa faceti acest exercitiu creativ (indiferent daca sunteti mamici sau nu), rasplantindu-va cu premii dupa cum urmeaza:

Cele care aveti un blog, trebuie sa scrieti un articol in care realizati o tinuta virtuala folosind 2-3 produse din noua colectie TeX si sa lasati link-ul in comentariu la acest articol. Fotografiile pot fi folosite din catalog sau din pozele disponibile pe pagina de Facebook a Carrefour Romania. Cele dintre voi care nu sunteti bloggerite, dar vreti sa participati la acest concurs, trebuie doar sa imi scrieti intr-un comentariu care sunt produsele preferate din colectia TeX, inserand link-uri catre produsele alese din catalog sau din galeria foto din pagina de Facebook a Carrefour Romania.

Premiile constau in: cate un voucher de 350 RON pentru 2 bloggerite, respectiv cate un voucher de 200 RON pentru 4 cititoare. 
In cazul bloggeritelor, voi alege castigatoarele in functie de creativitatea tinutelor realizate. In cazul cititoarelor, castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti. Concursul se va desfasura timp de 2 saptamani, in perioada 12 martie – 26 martie.

Sursa: danarogoz.one.ro | Jurizare | Expira:26 martie • Participa Aici •