Castiga o planta aeriana intr-o scenografie arhitecturala marca Aerium.ro

Cu Ramona Bejan – creatoarea Aerium.ro te-ai mai întâlnit pe Designist, într-un interviu pe larg. Plantele ei aeriene distribuite în scenografii arhitecturale, sub forma terariilor și himmeliilor, au venit în decembrie și la Made in RO – Târg de design românesc. Iar acum, în primele zile ale primăverii, vor fi mărțișorul viu, natural ce va da un aer proaspăt, designish casei tale.

Terariile și himmeliile pe care le creează Ramona chiar sunt cadouri de design cu care vei interacționa. Plantele aeriene au și ele nevoie de apă și atenție – se udă o dată sau de două ori pe săptămână - în plus, le vei vedea transformându-se în timp, pentru că sunt organisme vii. Însă atuul lor principal e cel decorativ – pot însufleți foarte grafic spațiul tău. Sunt minigrădinile suspendate pe care orice interior urban și le poate permite.

Cum poate ajunge la tine acasă produsul preferat de la Aerium.ro? E foarte simplu:

Ne spui, printr-un comentariu la post, care e terariul sau himmeli-ul pe care ți-ar plăcea să-l integrezi decorativ la tine acasă. Lasă în comentariul tău linkul produsului Aerium preferat împreună cu scenariul în care l-ai distribui.

Sursa: designist.ro | Tragere la sorti | Expira:6 martie • Participa Aici •