Castiga o invitatie dubla la concertul Mircea Baniciu & Band

BestMusic Live Concert te invita la Hard Rock Cafe, vineri, 13 martie, incepand cu ora 22:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band. 

Biletele pentru concertul Mircea Baniciu din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in format fizic in magazinele Muzica, Uman (Piata Romana - langa Mac si Baneasa Shopping City), Senia si Perfect Tour dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare. Acestea costa 60 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori, cu sau fara loc) si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Mircea Baniciu este un nume de referinta in muzica romaneasca, care si-a inceput cariera ca solist vocal al trupei Phoenix lansand hituri nemuritoare. Ulterior si-a continuat activitatea solo si a lansat 4 albume, iar dupa '90 a fondat trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix si 5 albume cu Pasarea Colibri. Alaturi de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe si promite un spectacol select cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cand are loc concertul Mircea Baniciu & Band, din Hard Rock Cafe!?

Sursa: cinemagia.ro | Tragere la sorti | Expira:12 martie • Participa Aici •