Castiga o cina romantica in seara de 8 martie la restaurantul Coda Vinci din Resita

Înscrie-te la concurs, trimitând un email ce conţine numele complet, numărul de telefon şi răspunsul la întrebare pe adresa resita@kissfm.ro (vă asigurăm că datele personale nu vor fi făcute publice).  

Întrebarea concursului: Între ce ore puteţi beneficia de o reducere de până la 40% în restaurantul Coda Vinci?

Pizzeria & Ristorante CODA VINCI are plăcerea să vă ofere atât o varietate de pizza italiană cât şi feluri de mâncare bazate pe reţete tradiţionale din bucătăria italiană. Aluatul, preparat după o reţetă specială, gustos şi crocant şi mai ales uşor de digerat, este îmbogăţit cu ingrediente de cea mai bună calitate (mozzarella, rosii, pomodori pelati, parmesan, carciofi, fructe de mare, creveti, crabi, suncă, salam, dovlecei, ardei grasi, ulei de masline, ulei de soia, etc.) în funcţie de gusturile şi necesitaţile dumnevoastră.

Happy hour la Coda Vinci! Zilnic de la 3 la 6 aveţi preturi reduse cu pană la 40% în restaurantul Coda Vinci! Mai mult, comandaţi pentru acasă 3 pizza medii sau una grande şi primiţi o sticlă de cola sau fanta la 0,5 l gratuit. Iar pentru comenzi minime de bucătarie de 25 lei aveţi un desert din partea casei .

Sursa: kissfm.ro | Tragere la sorti | Expira:8 martie • Participa Aici •