Castiga 8 cutii de cafea illy editie limitata, semnata de designerul Robert Wilson

Câştigă una dintre cele 8 cutii de cafea illy ediţie limitată, semnată de designerul Robert Wilson. Înscrie-te la newsletter şi trimite-ne răspunsul la întrebarea “Care este conceptul cutiei de cafea illy?” pe adresa de e-mail concurs@adevarulholding.ro, împreună cu datele tale de contact (nume, telefon) şi eşti înscris la tragerea la sorţi.

illy îți propune: inspirație la cutie. Semnată de designer

Să faci un cadou în luna martie poate fi câteodată mai dificil decât pare. Să fie special, dar și folositor; inedit, dar să bucure; să transmită mesajul dorit, dar să nu fie foarte costisitor. Adăugând aceste variabile în ecuație deja lucrurile se complică. Înțelegând aceste lucruri, illycaffè vine cu o propunere de cadou care cu siguranță va fi întâmpinat cu un zâmbet larg de către iubitorii de cafea – cutia de cafea illy în ediție limitată Robert Wilson.

ATENȚIE! Abonarea la newsletter în momentul tragerii la sorți este obligatorie! Dacă nu sunteți abonați la newsletter în momentul tragerii la sorți, premiul se invalidează și este extras un alt câştigător.

Sursa: okmagazine.ro | Tragere la sorti | Expira:8 martie • Participa Aici •