Castiga 4 carduri cadou in valoare de 500 lei fiecare


Mecanismul de derulare a Campaniei

Pentru a participa la Campanie, orice persoana interesata, care indeplineste conditiile de participare, trebuie sa scrie un review de cel putin 250 (douasutecincizeci) de caractere, inregistrat si afisat pe site in perioada Campaniei, la un produs achizitionat de la eMAG.ro, din cadrul categoriilor participante. 

Clientii pot participa la Campanie cu mai multe review-uri inregistrate si afisate pe site in perioada Campaniei, insa nu mai mult de un review pe produs achizitionat. Participantii vor fi inscrisi automat in Campanie in mod automat la data inregistrarii review-ului si vor participa la extragerile ce vor avea loc in zilele de 16, 23, 30 martie si 06 aprilie 2015.

Nu participa la Campanie review-urile inregistrate si inactive pe site, intrucat conditia de participare la Campanie consta in respectarea prezentului regulament precum si a Termenilor si Conditiilor site-ului (atasate), si deci in afisarea pe site a review-ului. De asemenea, nu vor fi mai luate in considerare reviewurile inregistrate dupa inregistrarea primului review in cadrul unui produs, conditia de participare fiind de un review pe produs.

Sursa: emag.ro | Tragere la sorti | Expira:2 aprilie • Participa Aici •