Castiga 2 invitatii duble la Jazz for Lovers

Joi, 12 martie, de la ora 20,30, la Serendipity e seară de jazz cu Ana-Cristina Leonte – voce și Ciprian Pop – chitară. 

Ana-Cristina Leonte este absolventă a Universității Naționale de Muzică București, unde a studiat jazz între anii 2008-2014 la secția condusă de pianistul și prof. univ. Mircea Tiberian. În acest interval a reușit să cânte alături de numeroși artiști, atât ai scenei de jazz românești cât și a celei internaționale. Dintre aceste colaborări îi amintim pe Mircea Tiberian, Cristian Soleanu, Chris Dahlgren, Albrecht Maurer, Pierre Borel, Maurice de Martin, Catalin Milea, Mihai Iordache, Vlad Popescu, Sorin Romanescu, George Natsis, Ciprian Pop, Toma Dimitriu, Alex Man.

Este, de asemenea, membră a grupului vocal Jazzappella cu care susține o activitate concertistică intensă. Întreprinde câteva colaborări și cu artiști din diferite alte sfere muzicale: Electric Brother, trupa Kumm, Akim Hash. În primavara acestui a fost invitată în calitate de solist la Gala premiilor Radio Romania Cultural, interpretând alături de Big Band-ul Radio. În anul 2013 Ana-Cristina a obținut titlul Best Vocal Performance Award la Sibiu Jazz Fest și împreună cu Michael Acker și Albert Tajti a obținut Premiul pentru cea mai buna trupa de jazz în 2012 la Târgu Mureș.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Alături de cine va cânta Ana-Cristina Leonte, pe 12 martie, în Ceainăria Serendipity ?

Sursa: cinemagia.ro | Tragere la sorti | Expira:11 martie • Participa Aici •