Castiga produse de infrumusetare corporala GUAM in valoare de peste 2000 lei

Celulita este o afectiune de care sufera extrem de multe femei, iar tratamentul acesteia este indelungat si necesita produse speciale. Tocmai de aceea am ales ca in luna femilor sa va oferim cadouri special oferite de prietenii nostri de la GUAM, care au cea mai bogata gama de produse anticelulitice si nu numai!

Lasa un comentariu in sectiunea „Comentarii” cu raspunsul corect la intrebarea: „In ce an a fost descoperita Alga Guam?” si poti castiga unul din cele 14 produse GUAM puse in concurs!

Compania Lacote a luat naştere în 1986, când a fost descoperită Alga Guam în Oceanul Atlantic. După mulţi ani de cercetări Institutul Italian Lacote a creat Gama de produse dermocosmetice Guam pentru îngrijire facială, corporală şi a părului, ingredientul principal al produselor fiind Algele Guam.

Astfel produsele Guam sunt adevărate “concentrate de mare ”, având la bază ingredienti marini naturali. Algele GUAM se recoltează prin metode traditionale, având propria activitate vegetativă din martie până în mai (atunci când apele oceanului sunt mai calde) şi creează adevarăte câmpuri submarine.

Sursa: teotrandafir.com | Tragere la sorti | Expira:15 martie • Participa Aici •