Concurs: Creeaza cele mai frumoase produse de inspiratie florala si apari in revistele Unica si Avantaje de Aprilie

Creeaza obiecte florale si apari in paginile revistelor de Aprilie! 
Pst, va spunem un secret? Dar promiteti ca nu-l impartasiti nimanui? Bine, fie, va spunem! Am dat nas in nas cu primavara. Si era atat de frumoasa, fix cum ne-o aminteam!

Asa ca ne-am gandit ca ar fi frumos sa o intampinam asa cum se cuvine. Printr-un nou concurs de primavara, cu premii in paginile celor mai fashion reviste din Romania – Unica si Avantaje. >> Concurs Floral Spring

Tema concursului este creativa si foarte simpla – creati bijuterii, accesorii, decoratiuni, articole vestimentare, chiar si dulciuri inflorate. Florile pot fi confectionate din ce material doriti voi, nu exista nicio regula in aceasta privinta. Si pentru ca prietenii de la Avantaje si Unica indragesc florile la fel de mult ca si noi, ne vor ajuta sa promovam cele mai frumoase creatii in paginile revistelor din Aprilie. Asadar, dragi breslasi, creati un obiect la alegere care sa fie neaparat inflorat, fotografiati-l ca de revista si inscrieti-l in concurs. Acceptam orice – bijuterii, accesorii, haine, decoratiuni, chiar si dulciuri – atata timp cat florile raman in prim-plan.

Sursa: breslo.ro | Jurizare | Expira:8 martie • Participa Aici •