Castiga un weekend romantic la hotel Mistral 4* din Balcic de Valentine’s Day

RADIO 21 și LEO HOLIDAYS te ajută să-ți surprinzi jumătatea cu un super cadou de Valentine’s Day – un weekend romantic la hotel Mistral 4* din Balcic, în perioada 13-15 februarie**. Poți fi unul din cei doi câștigători pe care-i vom desemna, prin tragere la sorți, pe 11 februarie!

Scrie într-un comentariu la post declarația ta de dragoste pentru persoana iubită și trimite un email la concurs@radio21.ro cu numele complet și numărul tău de telefon, PÂNĂ PE 10 FEBRUARIE, pentru a valida participarea (și pentru a putea fi contactat, în caz că vei fi câștigător). Nu uita să-i dai „tag” jumătății tale în postare, să știm că există și că simte la fel pentru tine

*Hotelul se află pe faleză în imediata apropiere a portului turistic. Facilități hotel: toate camerele sunt decorate în culori calde și au vedere la mare. Sunt dotate cu: aer condiționat, televiziune prin satelit, uscător de par, baie proprie, telefon cu acces internațional și minibar. Hotelul are lobby-bar, restaurant cu zonă în aer liber, sală de conferințe, aer condiționat în spațiile publice, seif, curățătorie de haine, room-service și internet.

Sursa: radio21.ro | Tragere la sorti | Expira:10 februarie • Participa Aici •