Castiga un voucher de seductie in valoare de 500 lei

Visezi la intalnirea perfecta? Stilago te ajuta sa fii irezistibil/a si iti face cadou un voucher in valoare de 500 de lei, pe care il poti folosi in magazinele partenere pentru a deveni cu adevarat seducator/seducatoare!

Ce trebuie sa faci?

Alege-ti 6 produse de pe oricare dintre site-urile partenere si spune-ne ce ai purta la o intalnire perfecta. Opteaza pentru orice produs de lenjerie intima de la Astratex, pentru produse cosmetice si parfumuri de la Canar, pentru parfumuri, cosmetice, genti de lux sau ochelari de soare ademenitori de la SoleShop, pentru orice produse de optica de la Swiss Optik, pentru lacurile de unghii irezistibile de la Nail Shop sau chiar pentru un sejur de la Terra Vista. Singura conditie este ca lucrurile pe care le alegi sa iti alcatuiasca tinuta si decorul pentru o intalnire de neuitat. Indiferent daca esti barbat sau femeie, e imposibil sa nu ai in minte o imagine clara asupra a ceea ce presupune o intalnire ca la carte din punctul tau de vedere. Transforma aceasta imagine intr-un premiu oferit de Stilago si-ti vei putea vedea visele devenite realitate!

Cine poate participa la concurs?

Concursul "Intalnirea perfecta" se adreseaza femeilor si barbatilor cu varste de peste 18 ani care nu au nici o legatura cu organizatorii, cu sponsorul sau cu magazinele si agentiile promovate. Castigatorul va fi desemnat prin extragere aleatorie, in data de 16 martie 2015. Participantii trebuie sa aleaga cate un produs de la fiecare partener - cu exceptia celor destinate doar femeilor (NailShop), in cazul in care este vorba despre un barbat - si sa isi completeze datele de identificare si pe cele de contact, pentru a putea fi anuntat in eventualitatea castigarii concursului.

Sursa: acasa.ro | Tragere la sorti | Expira:13 martie • Participa Aici •