Castiga un telefon UTOK Fury + casti premium Blaupunkt

UTOK Fury a fost anunţat luna trecută şi a ajuns deja la Mobilissimo.ro, pentru un unboxing, recenzie şi evident şi concurs. Puteţi câştiga handsetul dacă respectaţi regulile din concurs.

Acest model este un telefon octa core, cu căşti premium Blaupunkt la pachet şi preţ de 999 lei. Terminalul dual SIM are în cutie un pouch special în care se află căştile, foarte arătoase şi comode. În cutie se află încărcătorul, cablu USB, manualul, bateria şi alte documente. UTOK Fury are o carcasă lucioasă din plastic şi designul părţii sale din spate aminteşte de cel al lui Galaxy S III.

Telefonul vine cu garanţie extinsă la 5 ani şi e promovat de un pilot de raliuri român, celebru. El include un procesor MediaTek octa core, 2 GB RAM, o cameră de 13 MP în spate şi una frontală de 2 MP. UTOK Fury vine şi cu un display HD de 5 inch, un IPS LCD, 16 GB stocare şi o baterie de 2000 mAh. Handsetul măsoară 7.9 mm în grosime şi rulează Android 4.4 KitKat.

Iată regulile concursului care va aduce acest model:

- Like la pagina de Facebook UTOK România
- Vizitaţi pagina de produs pe UTOK.ro
- Postaţi un comentariu la articolul de unboxing/review UTOK Fury, cu răspuns la întrebarea "Care dintre caracteristicile lui UTOK Fury e cea mai importantă pentru voi?"
- Share public pe contul vostru personal de Facebook la unboxing/review

Sursa: mobilissimo.ro | Tragere la sorti | Expira:N/A • Participa Aici •