Castiga un smartphone Allview V1 Viper i 4G

Ne-am obişnuit că telefoanele Allview din seria Viper să vină cu o cutie în formă de prismă, dar iată că azi primim în teste un model care e o excepţie. E vorba despre Allview V1 Viper i 4G, care are o cutie dreptunghiulară normală.

Terminalul a fost lansat în ianuarie 2015 şi este un model dual SIM 4G accesibil. În cutie se afla manualul, bateria, încărcătorul, cablul USB, căştile şi o folie protectoare pentru ecran. Acest terminal atinge o viteză maximă de download de 150 MBps şi măsoară 9.55 mm în grosime.

Handsetul cântăreşte 149.9 grame, vine cu display TFT LCD de 4.7 inch, cu rezoluţie de 854 x 480 pixeli. El rulează Android 4.4.2, folosindu-se de un procesor quad core Cortex A7 de 1.3 GHz. Avem la bord şi un GPU Mali 400 MP, GPS, 8 GB stocare şi 1 GB RAM. Acest model aduce şi slot microSD, radio FM, voce HD şi sonorizare DTS.

În spate se află o cameră de 5 MP, iar în zona frontală avem una de 2 MP. Încărcătorul este unul de 5 V şi 1000 mA, iar bateria de 1800 mAh. Revenim foarte curând cu recenzia, dar până atunci hai să vedem cum puteţi câştiga acest produs.

Iată regulile concursului:

- Vizitaţi pagina de produs pe Allview.ro.
- Like la pagina de Facebook Allview
- Postaţi un comentariu la articolul de unboxing/review cu răspuns la întrebarea "Prin ce se deosebeşte linia de telefoane Viper de la Allview de restul terminalelor companiei?".
- Share public pe contul vostru personal de Facebook la articol de unboxing/review

Sursa: mobilissimo.ro | Tragere la sorti | Expira:N/A • Participa Aici •