Castiga un premiu in valoare de 2.500 USD

HBO Romania lanseaza un nou concurs de scenarii al carui beneficiar direct este, de aceasta data, compania insasi, in calitate de Producator Fictiune.
Concursul vizeaza o singura sectiune: Serial Original, in vederea dezvoltarii si productiei unei/unor serii TV destinate si adecvate brandului HBO.
Participantii intra in competitie incarcand pe Pagina de Concurs versiunea integrala a scenariului primului episod al unei posibile serii TV originale care respecta cadrele unui proiect HBO.
Lungimea primului episod este de minim 30 de pagini-maxim 60 de pagini. Un serial HBO poate avea intre 4 si 10 episoade per sezon.

Metoda si conditiile de inscriere: Scenariile in forma finalizata trebuie incarcate pe Pagina de Concurs in format ".PDF". Anterior incarcarii scenariilor, Inregistrarea pe Pagina de Concurs este obligatorie. Cand se inregistreaza, Participantii sunt obligati sa isi scrie numele complet, adresa de email si numarul de telefon. Scenariile nu mai pot fi modificate dupa ce au fost incarcate pe Pagina de Concurs.

Sursa: hbo.ro | Jurizare | Expira:15 mai • Participa Aici •