Castiga un parfum Yves Saint Laurent Black Opium

Ştiaţi că formaţia mea preferată este Placebo? Prima dată i-am ascultat LIVE în 2006 la Bucureşti, apoi la Madrid în 2012, la Viena anul trecut şi urmează să îi reîntâlnesc din nou în luna martie, la Londra. Ciudat, nu? Nu v-aţi fi aşteptat ca o fată cu o personalitate aşa bubbly să asculte rock alterntiv cu influenţe indie.

Ei bine muzica acestei trupe este foarte specială pentru mine şi îmi transmite foarte multe stări, cea mai comună fiind cea de eliberare. Iubitul meu deja s-a obişnuit cu rolul de bodyguard pe care trebuie să-şi asume rapid la orice concert, căci eu trebuie să fiu în primul rând, să cânt şi să dansez în mulţime.

Acum doamnelor, vreau să vă invit să faceţi şi voi acelaşi exerciţiu de imaginaţie şi să îmi spuneţi în comentarii (Facebook sau Disqus) ce stare de spirit rock’n roll, dark or mysterius vă transmit notele speciale ale noului parfum Yves Saint Laurent Black Opium şi cum ar fi ţinuta pe care doriţi să o asortaţi cu acest parfum. Nu uitaţi să folosiţi hashtag-ul #YSLBLACKOPIUM în toate comentariile!

+ Share acestei postări pe Facebook!


Voi premia două dintre voi cu câte un parfum Yves Saint Laurent Black Opium.
Câştigătoarele vor fi anunţate în data de: 25 februarie 2015

Sursa: ioanadumitrache.ro | Jurizare | Expira:24 februarie • Participa Aici •