Castiga un city break pentru doua persoane la Paris

Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa acceseze site-ul kissfm.ro, sa intre pe pagina de concurs, sa completeze formularul de inscriere la promotie, introducand datele proprii de contact. Participantul la promotie va trebui, apoi, sa selecteze un fragment muzical preferat si sa upoadeze maximum 10 fotografii, din albumul propriu de pe pagina personala de Facebook sau din arhiva calculatorului propriu. Dupa finalizarea acestor doua etape, in mod automat, va fi generat un fisier care va contine fragmentul muzical selectat si pozele uploadate.

In perioada 7 februarie – 14 februarie 2015 (ora 24:00), toate fisierele uploadate prin intermediul aplicatiei sunt supuse votului vizitatorilor site-ului kissfm.ro. In data de 15 februarie, pe site-ul www.kissfm.ro va fi afisat fiserul care a intrunit numarul maxim de voturi din partea vizitatorilor site-ului. In cazul in care exista mai multi participanti care au obtinut acelasi punctaj, alegerea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti (din randul celor care au obtinut acelasi punctaj), cu ajutorul unui soft specializat random.org.

Fiecare dintre vizitatorii site-ului kissfm.ro va putea vota un numar nelimitat de fisiere, dar doar o singura data pe zi, in intervalul 7 februarie - 14 februarie 2015.

Sursa: kissfm.ro | Votare | Expira:14 februarie • Participa Aici •