Castiga un aparat de facut vata de zahar

Dragii mei, am un concurs chiar drăguț pentru voi cu ocazia viitoarei zile de Dragobete (sau #DragoBT). Îl demarăm de acum, ca până pe 23 februarie să fie gata.

Premiul sper să vă încânte: este un aparat de făcut vată de zahăr și sigur veți face o surpriză plăcută prietenei, soției sau mai ales copiilor.

Pentru a intra în posesia lui, am nevoie de la voi de un nume. Vedeți voi, Banca Transilvania pregătește câteva oferte bune de #DragoBT, pe 23-24 februarie, când Zânul lor pe care cu siguranță îl știți din reclame va primi câteva ajutoare noi de Zân.

Voi trebuie să-i dați un nume. Spuneți-l în comentarii, găsiți unul cât mai potrivit pentru ea, așa blondă și veselă cum este, iar pe 22 februarie eu voi trage la sorți un câștigător dintre comentariile incluse. Pe 23 februarie se va actualiza pagina oficială a ofertelor de DragoBT, iar pachetul respectiv va purta numele găsit de voi, așa că un norocos cititor nu doar că va câștiga aparatul de făcut vată de zahăr, ci va da și numele unui personaj bancar, ceea ce nu cred că aveți ocazia să faceți toată ziua. Veți vedea atunci pentru ce pachet ați fost naș.

Sursa: nwradu.ro | Tragere la sorti | Expira:22 februarie • Participa Aici •