Castiga pachetul Trilogia Marte de Kim Stanley Robinson

Pachetul conţine cărţile trilogiei "Marte", de Kim Stanley Robinson: Marte roşu, Marte verde, Marte albastru

Scrisă desăvârşit, una dintre cele mai cunoscute trilogii science-fiction urmăreşte traseul planetei Marte de la un deşert arid până la o planetă plină de viaţă: organizarea unei expediţii uriaşe, colonizarea şi supravieţuirea într-o atmosferă ostilă vieţii, apoi, pasul logic pentru istoria unei umanităţi încercată de războaie, lupta pentru independenţă.

Faptul că Marte Roşu a primit premiul Nebula în 1993, Marte Verde premiile Hugo şi Locus, iar Marte Albastru aceleaşi ultime două premii menţionate, nu face decât să confirme că avem de-a face cu o capodoperă. Pentru cei pasionaţi de acest roman, veştile bune nu se opresc la faptul că acum o au integral în limba română: J. Michael Straczynski, extrem de apreciat pentru că a realizat serialul-cult Babylon 5, se va ocupa de ecranizarea ei, astfel se confirm zvonurile care au ţinut fanii ca pe ghimpi în ultimii ani.

Editura Nemira şi CineMagia vă invită la concurs. Răspuneţi corect la întrebarea de mai jos şi puteţi câştiga pachetul Trilogia Marte de Kim Stanley Robinson.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Care sunt cărţile ce compun trilogia "Marte", de Kim Stanley Robinson?

Sursa: cinemagia.ro | Tragere la sorti | Expira:12 februarie • Participa Aici •