Castiga O TRANSFORMARE RADICALA de LOOK

O săptămână alături de echipa "Transformarea" este tot ce îţi trebuie! Noi te facem să zâmbeşti, să îţi uiţi grijile şi să te relaxezi ca şi cum ai fi în concediu. Unde mai pui că, la final, vei arăta ca şi scoasă din cutie. Realizatorul Cristina Matei te îndrumă şi îţi recomandă cei mai buni specialişti în estetică. Ea este cea care îţi deschide uşile spre o lume în care tot ce contează este starea ta de bine şi frumusetea ta !

Producatorul Ramona Pandele, împreună cu editorul de montaj Viorel Pandele au grijă să aleagă la montaj doar cadrele în care tu eşti pusă în valoare, să dea un fir narativ corect şi avantajos poveştii tale, astfel încât transformarea ta să fie cel mai bine pusă în valoare.
Ring şi TV H îţi oferă şansa de a avea look-ul mult dorit! 

Trimite-ne o poză şi povestea ta, pe adresa concurs@ziarulring.ro, împreună cu motivul pentru care îţi doreşti să treci printr-o astfel de transformare, dar şi datele tale de contact. Vei avea şansa de a intra pe mâinile profesioniştilor menţionaţi mai sus, iar rezultatul va fi unul spectaculos.

Sursa: ziarulring.ro | Jurizare | Expira:9 martie • Participa Aici •