Castiga o tableta Allview Wi8G

Prima tabletă Allview cu ecran de 8 inch şi Windows 8.1 a sosit la Mobilissimo.ro la început de an 2015 şi e vorba aici despre Allview Wi8G. Acest model poate fi câştigat de voi la un concurs Mobilissimo.ro, iar terminalul este unul cu suport 3G şi preţ de 749 lei pe Allview.ro. El costă 689 lei la eMAG.ro.

Tableta a fost anunţată în luna decembrie a anului 2014 şi măsoară 9.07 mm în grosime. Acest device cântăreşte 351 de grame, e fabricat din material plastic şi aduce cu Allview Impera I8. Allview Wi8G are marginile rotunjite, iar zona frontală este magnet de amprente. Produsul e uşor alunecos şi în mare arată OK pentru preţul său, iar gadgetul e uşor de ţinut cu o singură mână şi de asemenea e uşor să manevrăm tile-urile cu o singură mână.

La bord avem un procesor Intel Atom Z3735G de 1.33 GHz, un quad core bazat pe procesul de 22 nm, cu 2M cache şi mod burst care duce frecvenţă la 1.83 GHz. Alte dotări includ GPU Intel HD Graphics, 16 GB stocare, slot microSD, 1 GB RAM DDR3, o cameră principală de 2 MP şi secundară cu aceeaşi rezoluţie. În ce priveşte conectivitatea, tableta oferă GPS, conectivitate HSPA+, cu viteza de download de 21 Mbps şi upload de până la 5.76 Mbps, plus Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n şi microUSB 2.0.

Hai să vedem cum puteţi câştiga acest device. Iată regulile concursului:


- Vizitaţi pagina de produs pe site-ul Allview
- Like la pagina de Facebook Allview
- Comentariu la articol de unboxing/review cu răspuns la întrebarea "Ce aşteptări aveţi de la o tabletă cu sistem de operare Windows?". Comentariul NU trebuie postat pe YouTube.
- Share public pe contul personal de Facebook la unboxing/review

Sursa: mobilissimo.ro | Tragere la sorti | Expira:9 februarie • Participa Aici •