Castiga o rochie in valoare de 1.400 RON de la Mirela Diaconu + altele

Trimite-ne un video-selfie prin care să-ți declari dragostea pentru persoana iubită și Libertatea te face vedetă. Mai mult, poți câștiga premii grozave. Marele premiu se va acorda pentru cel mai viral mesaj și va consta într-o rochie de la Mirela Diaconu. Află ce premii mai poți câștiga și cum te înscrii în concurs.

De Sfântul Valentin, declară-i dragostea iubitei sau iubitului tău printr-un video-selfie cât mai original, și noi ți-l postăm pe site-ul Libertatea.ro și pe pagina noastră Facebook. Tot ce trebuie să faci este să trimiți mesajul la adresa concurs[at]libertatea.ro până vineri, 13 februarie 2015, la ora 20.00, și intri automat în concurs.

MARELE PREMIU

Marele premiu va consta într-o rochie de la Mirela Diaconu, în valoare de 1.400 de RON și va fi premiul oferit celui sau celei al cărui/ cărei mesaj care devine viral, primind cele mai multe like-uri, share-uri și comment-uri în perioada 14-15 februarie 2015.

Ceilalți participanți pot câștiga, prin tragere la sorți:
- o masă în Princess Club pentru 6 persoane, care include o sticlă de whisky sau vodka și o cutie de suc de 1L
- un pachet care constă într-un tratament profesional anticelulitic pentru piele sensibilă (conține nămol de alge Guam la 1 kg și cremă gel pe baza de nămol pentru pielea sensibilă).
- un pachet de detoxifiere de la Artist Touch Salon ce conține împachetare în tunelul cu infraroșu (o oră) și drenaj limfatic Mesajele și materialele video trimise de voi fi postate pe 13 februarie, ora 23:45 pe site și într-un album pe pagina de Facebook. Câștigătorii vor fi desemnați pe 16 februarie. În perioada 14-15 februarie 2015 se va derula campania de like & share & comment pe Facebook.

Sursa: libertatea.ro | Cel mai bun scor | Expira:23 februarie • Participa Aici •