Castiga o invitatie dubla la concertul: Iubeste romaneste cu directia 5

Pe 26 februarie vino sa iubesti romaneste dupa Dragobete la Hard Rock Cafe la o noua intalnire cu directia 5 in cadrul unui show prezentat de BestMusic Live Conerts.

Cu peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe pe 26 februarie sa-i vezi alaturi de Toni Seicarescu si sa asculti piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" sau "Si ce daca".

Biletele pentru concertul Directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare. Acestea costa 100 lei VIP cu loc la masa in fata scenei si 85 de lei cu loc la masa in sala (fumatori sau nefumatori).

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone. Un eveniment BestMusic Live Concerts

Participa la concurs in perioada 3- 25 februarie 2015, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga o invitatie dubla la concertul: Iubeste romaneste cu directia 5, la Hard Rock Cafe !

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cand are loc concertul „Iubeste romaneste” cu directia 5 din Hard Rock CafĂ©?

Sursa: cinemagia.ro | Tragere la sorti | Expira:25 februarie • Participa Aici •